رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

شیوع بیماری‌های تنفسی با سردتر شدن هوا | آیا دوباره باید ماسک بزنیم؟

  • کد خبر: ۱۹۷۳۱۶
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۹
شیوع بیماری‌های تنفسی با سردتر شدن هوا | آیا دوباره باید ماسک بزنیم؟
معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت آخرین وضعیت شیوع بیماری‌های ویروسی فصلی را تشریح و تأکید کرد: حتی کسانی که بیمار نیستند، در صورت حضور در اماکن شلوغ و پرازدحام لازم است ماسک بزنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بابک عشرتی گفت: امسال هم مانند سال‌های پیش از بروز کرونا، از مهرماه شاهد افزایش موارد بیماری‌های تنفسی که بیشتر هم با تشخیص آنفلوآنزاست، بودیم. این روند ادامه دارد و انتظار داریم تا بهمن ماه یا اسفند ماه ادامه داشته باشد.

وی افزود: در حال حاضر نیز با توجه به آزمایشات و نظام دیده‌وری که وجود دارد حدود ۲۸ درصد نمونه‌هایی که آزمایش می‌شوند آنفلوآنزا، ۱۲ درصد کرونا و مابقی موارد هم سایر ویروس‌هاست.

او با تأکید بر اینکه این روند کاملاً قابل انتظار بوده است، بیان کرد: اتفاق عجیبی رخ نداده است، ولی با سردتر شدن هوا امکان دارد که بیماری‌های تنفسی هم افزایش پیدا کند.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، ادامه داد: مانند هر ساله رعایت بهداشت فردی، عدم حضور مبتلایان به بیماری در جوامع، استفاده از ماسک در اماکن پرتجمع و... توصیه می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت پوشش ماسک در مبتلایان به بیماری‌های تنفسی برای جلوگیری از انتقال بیماری به سایرین، در عین حال گفت: حتی کسانی که بیمار نیستند نیز در صورت حضور در اماکن شلوغ و پرازدحام باید ماسک بزنند.

وی با اشاره به اینکه زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا گذشته است، اظهار کرد: با این حال هنوز هم امکان تزریق واکسن تا بهمن‌ماه وجود دارد و توصیه می‌کنیم افراد پرخطری که تاکنون واکسن نزده‌اند مانند زنان باردار، سالمندان، مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای و ... حتماً برای تزریق واکسن اقدام کنند.

عشرتی با بیان اینکه برخی از مبتلایان ممکن است بدون علائم باشند، اما بتوانند ویروس را انتقال دهند، تصریح کرد: در مورد مبتلایان علامت‌دار توصیه اول ما ماندن در منزل تا زمان بهبودی علائم است.

وی افزود: علائمی که از آن صحبت می‌کنیم یعنی سوزش گلو، آب‌ریزش بینی، تب و بدن درد که در بیماری‌های حاد تنفسی به‌ویژه آنفلوآنزا بروز می‌یابد و تا زمانی که فرد مبتلا این علائم را داشته باشد باید در خانه استراحت کند تا بیماری را به سایرین انتقال ندهد. از طرفی ماندن در خانه به کاهش طول دوره بیماری و کاهش عوارض بیماری کمک می‌کند.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تأکید کرد: معمولاً مواردی که کارشان به بستری در بیمارستان می‌رسد، بیشتر کسانی هستند که بیماری زمینه‌ای دارند یا سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است. در واقع مبتلایان به دیابت و فشارخون، افراد مسن و زنان باردار باید بسیار مراقبت کنند؛ چون ممکن است در صورت ابتلا شرایط شدیدی از بیماری را تجربه کنند.

او به زنان باردار توصیه کرد: اگر احساس بدن درد یا حتی تنگی نفس جزئی کردند باید موضوع را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنند.

به گفته وی، عفونت‌های شایع تنفسی این فصل عموماً ویروسی است و آنتی‌بیوتیک بر درمان آن‌ها تأثیری ندارد و تجویز بی‌رویه آن‌ یا اصرار بیمار به پزشک برای تجویز این دارو تنها ممکن است سبب بروز مقاومت میکروبی شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->